Υπηρεσίες στάθμευσης ΟΛΘ

 Χώροι στάθμευσης

Η Ο.Λ.Θ. Α.Ε. στο πλαίσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της, εκτός από την εκμετάλλευση των αποθηκών, έχει δημιουργήσει και λειτουργεί με επιτυχία στο κέντρο της πόλης μας, δύο σύγχρονους υπαίθριους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων συνολικής χωρητικότητας 595 θέσεων. Οι χώροι στάθμευσης, που βρίσκονται κοντά στο εμπορικό κέντρο, βοηθούν στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η εταιρία σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς μελετά την περαιτέρω και με συστηματικό τρόπο αξιοποίηση και ένταξη των χώρων του λιμένα στην καθημερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εταιρίας είναι η αξιοποίηση των χώρων αυτών να προχωρήσει με σεβασμό στο περιβάλλοντα χώρο και με τη δυνατότερη ευεργετική επίδραση για τους κατοίκους και την πόλη. Η λειτουργία των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα στον Επιβατικό Σταθμό και την οδό Σαλαμίνος αποτελεί ανάσα για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής.

Parking Επιβατικού Σταθμού (τηλ. επικοινωνίας: 2310593181). Ο χώρος στάθμευσης έναντι του επιβατικού σταθμού (245 θέσεις) λειτουργεί:

Ημέρες Ώρες
Δευτέρα 06.30-24.00
Τρίτη 06.30-24.00
Τετάρτη 06.30-24.00
Πέμπτη 06.30-24.00
Παρασκευή Σε 24ωρη βάση
Σάββατο Σε 24ωρη βάση, έως τις 07:00 της Κυριακής
Κυριακή – Αργίες Κλειστά
Διαβάστε περισσότερα από την πηγή: ΟΛΘ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.